Anđelka Prpić sa novim dečkom

Anđelka Prpić sa novim dečkom

Glumica Anđelka Prpić vešto izbegava teme o emotivnom životu, ali društvene mreže su tu da pokažu i više nego što bilo ko očekuje. U medijima se pisalo da je Anđelka otpočela ljubavnu romansu sa najboljim prijateljem i kumom njenog bivšeg supruga Darija Prpića, a navodi se i da čeka njegovo dete

Iako Anđelka o ovome ne želi ni reč, njena koleginica Tihana Lazović Trifunović je na društvenoj mreži Instagram objavila fotografiju sa suprugom, voditeljima Marijom Kilibardom i Slavkom Beleslinom, ali i koleginicom Anđelkom i njenim novim izabranikom. 

Anđelka sa novim dečkom

– Srećan rođendan, ljubavi! Srećan rođendan i Slavku! Volim vas, drugari! – napisala je Tihana u opisu objave, a povoda za slavlje je, očigledno, i te kako bilo.

Ono što je evidentno jeste da Prpićka ne skida osmeh sa lica dok pozira kraj svog partnera, a ovo je prva javna fotografija otkako se pojavila informacija da se glumica zabavlja sa kumom svog muža.

Podsetimo, Anđelka je povodom napisa, koji se tiču njene navodne afere sa M. Ž, istakla da se neće oglašavati, jer to utiče na njenu porodicu.

Anđelka Prpić

– Mislim da se normalan čovek ne navikava na te stvari. Zašto bi se navikao na ružno i primitivno? Ni ne želim sebi da se naviknem na to. Ali, s druge strane, nije stvar da ne vidimo od drveta šumu. Sad sam tema ja, sutra ćeš biti ti, nego je stvar poremećenog kompasa i sistema vrednosti, gde nije tema da li se izlio amonijak, nego je tema nešto potpuno drugo – rekla je glumica, a onda otkrila da medijski naslovi utiču na njenu porodicu.

– Mislim da čovek može ipak da se izdigne. Strašno je to što se to ne tiče samo mene, nego i moje porodice i mog deteta, ali bože moj, sve se to preživi. Srećna sam što imam svoj mali svet i stvarno to ne dam – kazala je Anđelka ranije u jutarnjem programu na TV Prva.

CATEGORIES
Share This