Čeka se i četiri sata na granici, evo gde su najveće gužve

Čeka se i četiri sata na granici, evo gde su najveće gužve

Na najprometnijim graničnim prelazima i dalje su gužve i uglavnom višesatna čekanja na prelazak granice, a zadržavanja i usporen saobraćaj treba očekivati i na deonicama na kojima su zbog radova na snazi izmene u režimu saobraćaja.

 

U Srbiji će ovo biti još jedan avgustovski vikend karakterističan po izuzetno jakom intezitetu saobraćaja u smeru ka Mađarskoj i Hrvatskoj, saopštio je AMSS.

 

Na Horgošu na izlaz iz zemlje putnička vozila čekaju tri sata, na Preševu dva sata, na Batrovcima četiri sata, a na Šidu oko pola sata, dok na ostalim graničnim prelazima nema zadržavanja, navedeno je u saopštenju. Na ulaz u zemlju na Preševu se čeka 45 minuta, dok za ostale granične prelaze u izveštaju AMSS-a jutros od 6.00 nisu navedeni podaci.

Ništa manji broj vozila nije ni iz pravca Bugarske i ka Makedoniji, zato će i danas zbog formiranja kolona na deonicama gde je zbog radova saobraćaj usporen putovanje biti duže.

Osveženje će i u onim natoplijim delovima dana vozačima doneti sigurniju vožnju, ali zato pljuskovi, a u pojedinim krajevima i vremenske nepogode, pored mokrih kolovoza mogu stvoriti opasnost od nanosa zemlje na putu, a i odroni su u ovakvim uslovima česti zato vozite na većem odstojanju i opreznije.

Nema zadržavanja na naplatnim stanicama na autoputevima.

 

24sedam

Slične objave

Apel stručnjaka da se mlađima od 21 godine zabrani izdavanje vozačkih dozvola

Apel stručnjaka da se mlađima od 21 godine zabrani…

Vozači mlađi od 25 godina u jednoj zemlji odgovorni su za skoro 25 odsto nezgoda, iako čine samo 15 odsto vozača…
Paja likvidiran pred vratima tasta i tašte!

Paja likvidiran pred vratima tasta i tašte!

Ranjeni otac Strahinje Stojanovića bežao do 4. sprata, ubica ga jurio i “overio” hicem u glavu   Paja Stojanović ubijen pre…
Nijemci kupuju drva za zimu

Nijemci kupuju drva za zimu

Zbog naglog poskupljenja gasa, nafte i struje, Nijemci se okreću drvima za grijanje svojih domova, što im je gotovo udvostručilo cijenu,…

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.