Doktorica prijavljena da se frizirala za vrijeme radnog vremena

Doktorica prijavljena da se frizirala za vrijeme radnog vremena

  • Društvo
  • 22 Septembra, 2022
  • No Comment
  • 23

Fatima Gavrankapetanović-Smailbegović, doktorica na Odjelu ginekologije i akušerstva na Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu (KCUS), dobila je disciplinsku prijavu u kojoj stoji da je u toku radnog vremena viđena u frizerskom salonu.

 

 

Gavrankapetanović-Smailbegovićeva tvrdi da je prijava za povredu radne obaveze neosnovana, te da je ona samo jedan od pokušaja da je “otjeraju i sa Kliničkog centra i Medicinskog fakulteta”.

Kako prenose federalni mediji, ona je prijavljena da je 14. septembra u 14:25 časova viđena u frizerskom salonu, a da pretpostavljenog u KCUS-u nije obavijestila o izlasku s posla.

U prijavi stoji da je sekretar Odjela za ginekologiju i akušerstvo doktoricu oko 15:00 časova pozvao na mobilni telefon, te da mu je ona potvrdila da nije na poslu, iako radno vrijeme traje do 16:00 časova.

Takođe, navedeno je da se doktorica lažno upisala u evidenciju dolazaka i odlazaka ljekara, gdje je navela da je došla u 7:00, a izašla u 16:00 časova.

Gavrankapetanović-Smailbegovićeva je za N1 kazala da ju je u frizerskom salonu fotografisala koleginica i da je time počinila krivično djelo, te da će protiv nje preduzeti određene korake.

 

Slične objave

Apel stručnjaka da se mlađima od 21 godine zabrani izdavanje vozačkih dozvola

Apel stručnjaka da se mlađima od 21 godine zabrani…

Vozači mlađi od 25 godina u jednoj zemlji odgovorni su za skoro 25 odsto nezgoda, iako čine samo 15 odsto vozača…
Paja likvidiran pred vratima tasta i tašte!

Paja likvidiran pred vratima tasta i tašte!

Ranjeni otac Strahinje Stojanovića bežao do 4. sprata, ubica ga jurio i “overio” hicem u glavu   Paja Stojanović ubijen pre…
Nijemci kupuju drva za zimu

Nijemci kupuju drva za zimu

Zbog naglog poskupljenja gasa, nafte i struje, Nijemci se okreću drvima za grijanje svojih domova, što im je gotovo udvostručilo cijenu,…

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.