Drinić: Vukanovićeve pisanije traju jedan dan, bruka živi dovijeka

Drinić: Vukanovićeve pisanije traju jedan dan, bruka živi dovijeka

Poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske i potpredsjednik GO PDP-a Nebojša Drinić oštro je osudio napade Nebojše Vukanovića na gradonačelnika Banjaluke Draška Stanivukovića kao i na sve koji mu ne idu niz dlaku, kako je rekao.

  • Prije tri mjeseca me je Vukanović javno osudio što sam gostovao na RTRS-u kada sam predstavio rad Preduzetničkog centra. Nisam nikoga vrijeđao pa ipak sam se našao na meti. Prešao sam preko toga jer smatram da je kritika pozitivan čin, iako se iz teksta vidjelo da nije dobronamjerna. Mogu da izdržim i mnogo veće napade, ali mi je bilo žao što je izvrijeđao novinara koji je profesionalno radio svoj posao. Sada kada isti taj Vukanović na Alternativnoj televiziji kaže da će podržati SNSD ako bude tražio opoziv gradonačelnika, na to neću da ćutim, kaže Drinić.
    Podsjeća da je Vukanović i tokom predizborne kampanje više napadao opoziciju nego poziciju jer je smatrao da nije dobio ono što mu pripada.

 

  • Borba protiv neregularnosti izbora i svih nepravdi ne treba da prestane, ali onaj ko vrijeđa svoju braću i sestre, dojučerašnje prijatelje, iznosi prljav veš, više, govori o sebi nego o bilo kome, navodi Drinić.
  • Dodaje da je pitanje u čijem interesu i za čiji cilj radi Vukanović.

 

  • Vukanovićev je cilj previsok, a on junak preslab. Ne stoji mačku teleća glava. Niko nije uzdigao sebe tako što je unizio drugoga. Ni patrijarh,ni vladika, ni gradonačelnik nisu zaslužili pogrdne riječi niotkoga, pa ni od njega. Narod uviđa njegov primitivizam, ostrašćena vrijeđanja i osvetu. Njegove pisanije traju jedan dan, a kao što reče Njegoš “čast i bruka žive dovijeka”, zaključio je Drinić.

 

24-sedam-cover

CATEGORIES
Share This