Dva lica uhapšena zbog droge

Dva lica uhapšena zbog droge

Pripadnici Policijske uprave Banjaluka uhapsili su lica čiji su inicijali M.R. i V.L. iz Banjaluke zbog droge.

Ova lica uhapšena su juče kada je policija kontrolisala automobil “fijat”, kojim je upravljalo lice M.R, a ispitivanjem mu je utvrđeno prisustvo amfetamina i 0,54 promila alkohola u krvi.

Od lica V.L. koje se nalazilo u vozilu oduzeta je određena količina zelene biljne materije koja izgledom asocira na marihuanu.

Licu V.L. uručen je prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz člana 4. Zakona o proizvodnji i prometu opojnih droga, a licu M.R. zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH.

Pripadnici Policijske uprave Banjaluka juče su pronašli i oduzeli gasni pištolj prilikom kontrole automobila marke “opel vektra”, kojim je upravljalo lice sa inicijalima A.G. iz Banjaluke.

Protiv ovog lica biće podnesen zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o oružju i municiji.

Na području u nadležnosti Policijske uprave Banjaluka juče su evidentirana dva narušavanja javnog reda i mira, jedanaest saobraćajnih nezgoda i deset požara.

(Srna)

Slične objave

Apel stručnjaka da se mlađima od 21 godine zabrani izdavanje vozačkih dozvola

Apel stručnjaka da se mlađima od 21 godine zabrani…

Vozači mlađi od 25 godina u jednoj zemlji odgovorni su za skoro 25 odsto nezgoda, iako čine samo 15 odsto vozača…
Paja likvidiran pred vratima tasta i tašte!

Paja likvidiran pred vratima tasta i tašte!

Ranjeni otac Strahinje Stojanovića bežao do 4. sprata, ubica ga jurio i “overio” hicem u glavu   Paja Stojanović ubijen pre…
Nijemci kupuju drva za zimu

Nijemci kupuju drva za zimu

Zbog naglog poskupljenja gasa, nafte i struje, Nijemci se okreću drvima za grijanje svojih domova, što im je gotovo udvostručilo cijenu,…

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.