Oko 900 dječice dio sportskog karavana „Kasperijada“

Oko 900 dječice dio sportskog karavana „Kasperijada“

Banja Luka je danas bila u znaku naših najmlađih sugrađana, njihovog smijeha, dobre zabave, ali i takmičenja u okviru sportskog karavana „Kasperijada“, koji organizuje škola sporta „Kasper“.

 

malisani.

Ovo je jedan od najljepših događaja, koji na jednom mjestu okupi nekoliko stotina naših sugrađana.

Kako je rekla savjetnica gradonačelnika, Milada Šukalo, Banja Luka je oduvijek bila prepoznatljiva kao grad sporta, te je od velike važnosti imati jednu ovakvu, veliku sportsku manifestaciju.

malisani5

-Kroz ovakve sportske poligone naši najmlađi sugrađani imaju priliku da nauče mnogo toga i da razviju ljubav prema sportu. Danas na ulicama našeg grada imamo oko 900 učesnika. Mi smo zahvalni školi sporta „Kasper“ koja je omogućila da naši namjlađi sugrađani jedan dan provedu na ovaj način, baveći se sportom i družeći se – rekla je savjetnica.

malisani1

Dodala je da je ovom manifestacijom dodatno obogaćeno „Banjalučko proljeće“, koje je ove godine nadmašilo sva očekivanja.

Filip Babić, iz škole sporta „Kasper“ rekao je kako je ovo odličan događaj na kojem mališani testiraju svoju motoriku.

malisani3

-Kroz poligone, koji su postavljeni sve do Hrama Hrista Spasitelja, mališani imaju priliku da vježbaju svoju motoriku. Svaki poligon koji smo postavili imaće nešto od elemenata sporta – od košarke, preko rukometa do odbojke i slično – rekao je on.

Danas je završno takmičenje mališana koji pohađaju vrtiće, a već sutra će se u sklopu ovih poligona takmičiti i predstavnici škola sporta iz svih gradova Bosne i Hercegovine.

 

24sedam

Slične objave

Problem sa redom vožnje, GRAD NAŠAO RJEŠENJE

Problem sa redom vožnje, GRAD NAŠAO RJEŠENJE

Naime, već duži period na gradskim stajalištima ne postoji odštampan red vožnje, što je građanima predstavljalo veliki problem, posebno za one…
Evropska sedmica mobilnosti: Sutra rolerijada za najmlađe

Evropska sedmica mobilnosti: Sutra rolerijada za najmlađe

Evropska sedmica mobilnosti donosi i zanimljiv program za naše najmlađe sugrađane.     Osim što će u dane vikenda glavna gradska…
Izvučen loto plus: 3,2 miliona evra ide u Banjaluku

Izvučen loto plus: 3,2 miliona evra ide u Banjaluku

Ove sedmice nije bilo dobitnika loto sedmice, kao ni dobitnika šestice, ali je zato bilo dobitnika loto plus premije, koja je…

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.