Sumnjiči se za obljubu sedam devojčica

Sumnjiči se za obljubu sedam devojčica

  • Vijesti
  • 14 Septembra, 2022
  • No Comment
  • 28

Saslušan trener iz škole jahanja, a evo kako se branio!

 

Miloš Đ. (68) je uhapšen u ponedeljak, 12, septembra, zbog sumnje da je u dužem vremenskom periodu silovao i obljubio najmanje sedam devojaka

 

U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu danas je saslušan instruktor u konjičkom klubu u Barajevu Miloš Đ. (68), zbog sumnje da je od 2010. do orošle godine počinio krivična dela silovanje, silovanje u pokušaju, polno uznemiravanje i četiri krivična dela nedozvoljene polne radnje nad sedam polaznica njegove škole jahanja od kojih je pet bilo maloletno  u vreme izvršenja krivičnog dela. On se na saslušanju branio ćutanjem, odnosno iskoristio je svoje zakonsko pravo da ne iznosi odbranu u ovoj fazi postupka.

Posle saslušanja tužilaštvo je predložilo sudiji za prethodni postupak da mu odredi pritvor da ne bi uticao na svedoke i da ne bi ponovio krivično delo u kratkom vremenskom periodu, kao i zbog uznemirenja javnosti. On je, kako se sumnja sva pomenuta dela počinio u prostorijama kluba.

M. Đ.kasakder i učitelj jahanja koji se tereti za silovanja i seksualne napade na maloletnice i devojke priveden je u Više javno tužilaštvo u 9:30 časova saznaje 24sedam.

Da podsetimo, Miloš Đ. (68) je uhapšen u ponedeljak, 12, septembra, zbog sumnje da je u dužem vremenskom periodu silovao i obljubio najmanje sedam devojaka među kojima ima i maloletnih. On će sutra biti saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

 

Printscreen/Instagram/m.đ.
 

 

Druge detalje tužilaštvo za sada ne želi da saopšti i napominje da će se o ovom slučaju oglasiti sutra nakon saslušanja osumnjičenog.

Naša reporterka otišla je na lice mesta, u konjički klub koji je nekada bio u vlasništvu osumnjičenog i tada smo saznali da je Miloš Đ. (68) i pre 10 godina bio pod istragom, ali da je slučaj zatvoren, usled nedostatka dokaza. Kako kaže, devojka koja ga je prijavila, učinila je to kasno, pa fizičkih dokaza više nije bilo.

 

Slične objave

Apel stručnjaka da se mlađima od 21 godine zabrani izdavanje vozačkih dozvola

Apel stručnjaka da se mlađima od 21 godine zabrani…

Vozači mlađi od 25 godina u jednoj zemlji odgovorni su za skoro 25 odsto nezgoda, iako čine samo 15 odsto vozača…
Paja likvidiran pred vratima tasta i tašte!

Paja likvidiran pred vratima tasta i tašte!

Ranjeni otac Strahinje Stojanovića bežao do 4. sprata, ubica ga jurio i “overio” hicem u glavu   Paja Stojanović ubijen pre…
Nijemci kupuju drva za zimu

Nijemci kupuju drva za zimu

Zbog naglog poskupljenja gasa, nafte i struje, Nijemci se okreću drvima za grijanje svojih domova, što im je gotovo udvostručilo cijenu,…

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.