Uvjereni u istorijsku pobjedu u Banjaluci

Uvjereni u istorijsku pobjedu u Banjaluci

  • Izbori
  • 10 Septembra, 2022
  • No Comment
  • 37

– Ovakvu energiju, ovakav optimizam, ovakav doček u Zalužanima nismo dugo vidjeli.

Ovo je, prije svega, potvrda ispravnosti odluke koju su Zalužani i Banjaluka donijeli prije dvije godine kada su izabrali Draška Stanivukovića za gradonačelnika i potvrđuju veliku podršku da 2. oktobra pobijedimo i da Jelena Trivić bude predsjednik Republike Srpske, a Mirko Šarović srpski član Predsjedništva BiH – rekao je lider PDP-a Branislav Borenović na tribini održanoj u Zalužanima.

On je istakao uvjerenost da će PDP ostvariti istorijsku pobjedu u Banjaluci i da narod cijeni sve ono što je gradonačelnik, bez skupštinske većine, uradio u prethodom periodu.

Draško Stanivuković, nosilac liste za Narodnu skupštinu Republike Srpske za Izbornu jedinicu 3 rekao je da je u prethodne dvije godine Banjaluka preporođena.

– I ovo što radimo u Banjaluci može biti i u Prijedoru, Doboju, Trebinju, svakom drugom gradu i opštini. Svaka opština može imati besplatnu legalizaciju, besplatne udžbenike, najveće prihode, pobijeđen kriminal i korupciju… Pobjedom u Republici Srpskoj možemo svuda prenijeti ove pozitivne primjere, uključujući i neradnu nedelju, za koju u Banjaluci nismo dobili podršku Skupštine – rekao je Stanivuković.

 

Mirna Savić-Banjac, kandidat za Narodnu skupštinu Republike Srpske, rekla je da je osam godina politički djelovala kao opozicija, a u proteklih godinu dana je imala mogućnost da pokaže šta je moguće kada se dobije prilika.

– Djela koja su iza nas su primjer republičkoj vlasti , jer oni mnoge inicijative prepisuju upravo iz Banjaluke. Cilj nam je dobrobit građana, za koju djelujemo i kroz besplatne udžbenike, besplatnu legalizaciju, podršku porodicama poginulih boraca i druge inicijative, te očekujemo priliku da tako djelujemo i na nivou Republike Srpske – rekla je Savić-Banjac.

 

24sedam

Slične objave

Apel stručnjaka da se mlađima od 21 godine zabrani izdavanje vozačkih dozvola

Apel stručnjaka da se mlađima od 21 godine zabrani…

Vozači mlađi od 25 godina u jednoj zemlji odgovorni su za skoro 25 odsto nezgoda, iako čine samo 15 odsto vozača…
Paja likvidiran pred vratima tasta i tašte!

Paja likvidiran pred vratima tasta i tašte!

Ranjeni otac Strahinje Stojanovića bežao do 4. sprata, ubica ga jurio i “overio” hicem u glavu   Paja Stojanović ubijen pre…
Nijemci kupuju drva za zimu

Nijemci kupuju drva za zimu

Zbog naglog poskupljenja gasa, nafte i struje, Nijemci se okreću drvima za grijanje svojih domova, što im je gotovo udvostručilo cijenu,…

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.