Užasan snimak nasilja na Karaburmi

Užasan snimak nasilja na Karaburmi

Na društvenim mrežama pojavio se snimak na kojem se vidi kako muškarac udara ženu, a koji je, navodno, zabeležen na pijaci na Karaburmi u Beogradu.

Na snimku se vidi da žena, koja je po svemu sudeći prodavačica na pijaci, nakon što uslužuje mušteriju odlazi do kolica i pomera ih.

Tada se sa njene desne strane pojavljuje muškarac koji počinje da je udara, gurnuvši je na obližnju tezgu. Jedan očevidac je ženi pritekao u pomoć, iako je, kako se može primetiti, bilo onih koji nisu reagovali.

Napadač se potom uputio ka ženinoj tezgi, gde je počeo da šutira proizvode.

Snimke napada, kao i fotografiju majke sa kragnom i lekarski izveštaj na Instagramu je objavio sin napadnute žene, što se proširililo društvenim mrežama.

On je naveo da mu je majka napadnuta juče u jutarnjim satima.

– Majka mi je napadnuta od strane muškog siledžije koji prodaje na maloj pijaci na Karaburmi. Živimo u vremenu gde pošten čovek ne može da zaradi svoje parče hleba bez da bude ugrožen.

Kad udari jednu ženu na pijaci pred narodom, ko zna šta radi tek svojoj ženi i deci kad je kod kuće. Sprečiti siledžije da rade na javnim mestima – napisao je sin napadnute žene.

Žena je, sudeći po objavljenim izveštajima, pregledana na ortopediji Urgentnog centra.

U izveštaju se navodi da ju je napala njoj poznata osoba, da se žali na bol u regiji vratne kičme, kao i da žena od ranije hoda uz pomoć štake.

CATEGORIES
Share This