Žestoka tuča na koncertu, Prija odreagovala kao lav

Žestoka tuča na koncertu, Prija odreagovala kao lav

Aleksandra Prijović sinoć je održala drugi koncert u Nišu, u krcatoj hali „Čair“ i još jednom očarala hiljade ljudi sa juga Srbije.

Nema sumnje da će Nišlije ovu noć pamtiti po sjajnoj energiji i dobrim pesmama. Čak i tuča koja se dogodila ispred same bine nije mogla da pokvari dobru atmosferu na koncertu.

Naime, dva momka su se pred sam kraj koncerta „zakačilI“, a nakon verbalnog sukoba došlo je i do fizičkog obračuna. Međutim, obezbjeđenje je odmah uletjelo i razdvojilo mladiće nakon čega su privedeni, prenosi -Grand online.

U svemu tome, Aleksandri Prijović još jednom svi skidaju kapu. Iako je do neprijatne situacije došlo ispred same bine, Prija se ponijela kao pravi lav i profesionalac i nastavila da pjeva čuveni hit „Ja sam odlično“ davajući svoj maksimum da atmosferu održi na nivou, u čemu je i uspjela.

Osim Dejana Kostića koji je već bio gost na Aleksandrinim koncertima, sinoć se pojavila i Vesna Zmijanac i izazvala oduševljenje kod publike.

Posebno iznenađenje bila je vjeridba usred „Čaira“ što je Priju potpuno oduševilo.

“Čestitam od srca. Prelepo, želim vam sve najlepše. Nadam se da uživate večeras, ljubim vas. Ja se nadam da ču vam doneti sreću”, rekla je pjevačica usred koncerta.

VIDEO možete sda pogledate OVDJE:

CATEGORIES
Share This